You are currently viewing Οι Μαλτέζοι melodic metallers DAMAGED & CO υπογράφουν με την Wormholedeath

Οι Μαλτέζοι melodic metallers DAMAGED & CO υπογράφουν με την Wormholedeath

Ετοιμαστείτε για μια δυνατή δόση μελωδικής metal αδρεναλίνης! Οι Μαλτέζοι DAMAGED & CO ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Wormholedeath Records για να κυκλοφορήσουν μια ειδική έκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ τους, “Life’s Grand Delusion”. Αυτή η πανίσχυρη κυκλοφορία, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2024, θα έχει επιπλέον 3 αποκλειστικά bonus tracks.

«Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που οι Damaged & Co. κυκλοφόρησαν το πρώτο μας ολοκληρωμένο άλμπουμ “Life’s Grand Delusion”, αναφωνεί το συγκρότημα. «Τώρα ήρθε η ώρα να διευρύνουμε τον ορίζοντα όσον αφορά τη διανομή και το άνοιγμα σε νέες αγορές. Αφού έλαβαν την προσφορά τους και το σκέφτηκαν πολύ, το συγκρότημα αποφάσισε να γίνει μέλος της οικογένειας της Wormholedeath. Αυτή η εξαιρετική εταιρεία με έδρα την Ιταλία θα είναι ο συνεργάτης μας στην περαιτέρω προώθηση και διανομή του άλμπουμ στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία. Ανυπομονούμε για αυτή τη συνεργασία. Από ό,τι έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής, η Wormholedeath είναι πολύ προσεκτική στις ανάγκες του πελάτη της και σας δίνει όλη την απαιτούμενη προσοχή.

“Life’s Grand Delusion”: Ένα αριστούργημα αποκαλύφθηκε

Το “Life’s Grand Delusion” είναι το ντεμπούτο άλμπουμ των DAMAGED & CO.
Το full length album αποτελείται από έντεκα κομμάτια (συμπεριλαμβανομένου ενός instrumental), γραμμένα σε τέσσερα χρόνια, παρουσιάζοντας διαφορετικές επιρροές από metalcore, dark/symphonic metal και alternative metal.

Αυτό που κάνει το “Life’s Grand Delusion” τόσο λαμπρό και μοναδικό, είναι η ικανότητα της μπάντας να κάνει κάθε τραγούδι ένα στολίδι, με σαφή ταυτότητα και ένα ευθύ μήνυμα. Τα τραγούδια απέχουν πολύ από το να είναι «τεχνικά», αλλά λάμπουν επειδή γράφτηκαν από το συγκρότημα στο σύνολό του. Χάρη στη σκληρή συλλογική δουλειά, ο ήχος και οι στίχοι κάθε τραγουδιού συνδέονται στενά, τόσο στη διάθεση όσο και στο νόημα. Οι στίχοι συνήθως ασχολούνται με υπαρξιακά ζητήματα: τη ζωή, το θάνατο, τη μετά θάνατον ζωή και οτιδήποτε ενδιάμεσο, και πώς εμείς, ως άτομα, αντιμετωπίζουμε τον πόνο, την τραγωδία, τον εθισμό, τον θυμό, τη δίωξη, την απώλεια και την εύρεση ενός σκοπού στη ζωή.  Ως αντανάκλαση, η ατμόσφαιρα του άλμπουμ είναι μελαγχολική και πικρή. Δεν υπάρχει χώρος για αθωότητα ή «αφελή θετικισμό». Ο χρόνος είναι περιορισμένος, πρέπει να μεγαλώσουμε και να πάρουμε θέση, γιατί η ζωή είναι σκληρή και, όταν στερούμαστε την αγάπη, γίνεται αιώνιος τάφος. Όπως ένας φωτογράφος, που απεικονίζει την πραγματικότητα όπως είναι, οι DAMAGED & CO. διψούν για Σαφήνεια και Αλήθεια (μια λέξη που επανέρχεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του άλμπουμ), χωρίς να προσποιείται ότι παίρνει τον κόσμο στους ώμους του για να τον φέρει επανάσταση.  Η συνεκτική δύναμη της μπάντας υπογραμμίζεται από την υψηλού επιπέδου μίξη και mastering από τον Matt Hyde, ο οποίος έχει συνεργαστεί με συγκροτήματα όπως οι Slipknot, Bullet for My Valentine, Trivium, Machine Head, As I Lay Dying και Chimaira.

Μια μπάντα σε άνοδο
Το ταξίδι των DAMAGED & CO ξεκίνησε στη Μάλτα το 2017 ως ντουέτο, και εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη μπάντα το 2018. Η φιλοδοξία τους ξεπέρασε τα σύνορα, οδηγώντας τους να κατακτήσουν στάδια στην Ιταλία μέχρι το 2019. Singles όπως τα “Here to Stay”, “Kill o’Clock” και “Broken Fields” τους ώθησαν προς τα εμπρός, με αποκορύφωμα μια επάξια υπογραφή με την HADES MANAGEMENT το 2020. Μετά από μια παύση που προκλήθηκε από την πανδημία, επέστρεψαν στη σκηνή το 2021, παραδίδοντας μια σειρά από ισχυρές παραστάσεις που συνέχισαν να κερδίζουν αναγνώριση καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 και του 2023. Το ντεμπούτο τους σε παραγωγή Matt Hyde, “Life’s Grand Delusion”, εδραίωσε τη θέση τους ως υπολογίσιμη δύναμη.

Κοινή χρήση της σκηνής με θρύλους
Οι DAMAGED & CO έχουν κοσμήσει την ίδια σκηνή με metal royalty όπως οι LORDI και ροκ φεστιβάλ όπως το DARK MALTA και το FARSONS BEER FESTIVAL. Η ακόρεστη ορμή τους οδήγησε να παίξουν σε μεγάλες διοργανώσεις στη Μάλτα και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Ισραήλ. Έχουν θέσει ως στόχο τους να εμφανιστούν σε άλλες χώρες και να μπουν στο κύκλωμα των φεστιβάλ.

Ακολουθήστε τους DAMAGED & CO στα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξερευνήστε το μουσικό τους σύμπαν:

linktr.ee/DamagedandCo
www.facebook.com/Damagedandco
www.instagram.com/damagedandco
www.threads.net/@damagedandco
www.tiktok.com/@damagedandco
www.youtube.com/@DamagedandCo
SpotifyDamagedCo

“Life’s Grand Delusion” εξώφυλλο & tracklist:

1. Truth
2. Destiny
3. Life’s Grand Delusion
4. Carpe Diem
5. Corvus
6. Dragonfly in Amber
7. Vengeance is Mine
8. Grave Digger
9. Clenching Fists
10. Afflicted
11. Reflections
12. Here To Stay (Bonus Track)
13. Kill o’Clock (Bonus Track)
14. Broken Fields (Bonus Track)

Prepare to be blown away by DAMAGED & CO’s explosive melody and metal fury blend!