You are currently viewing Οι GOAT SEMEN όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο EP που θα κυκλοφορήσει μέσω της HELLS HEADBANGERS

Οι GOAT SEMEN όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο EP που θα κυκλοφορήσει μέσω της HELLS HEADBANGERS

Σήμερα, η Hells Headbangers ανακοινώνει την 26η Ιουλίου ως διεθνή ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου EP των Goat Semen “Fuck Christ”, σε CD, βινύλιο 12″ και κασέτες.

Στο σημείο μηδέν της αναγέννησης και της αναβίωσης του black/death της Νότιας Αμερικής στην αυγή της νέας χιλιετίας, οι Goat Semen, παρέδωσαν ένα από τα πιο κλασικά demo όλων των εποχών με το ομώνυμο demo του 2002, το οποίο έχει δει αμέτρητες επανεκδόσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Καθώς ο θρύλος τους μεγάλωνε σε αξιοζήλευτα επίπεδα, το ίδιο έκανε και η προσμονή για το ντεμπούτο άλμπουμ αυτών των περουβιανών διαβόλων.
Αλλά δυστυχώς, ο χρόνος πέρασε και η θέρμη προσμονή για αυτό το πρώτο full-length έφτασε σε κρίσιμο σημείο στο metal underground, παίρνοντας σχεδόν μυθική υπόσταση (όχι σε αντίθεση με το από καιρό υποσχόμενο ντεμπούτο LP των Sadistic Intent).
Τέλος, είδε το φως της ημέρας το 2015 ως “Ego Svm Satana”: η απόλυτη δήλωση Goat Semen, στα σκαριά κυριολεκτικά για μια δεκαετία, το άλμπουμ έγινε κάτι σαν ένα πραγματικό οδοιπορικό στην ιστορία της νοτιοαμερικανικής metal βαρβαρότητας τις προηγούμενες τρεις δεκαετίες.
Το τέλος, αλλά και η αρχή, το “Ego Svm Satana” ήταν ΚΛΑΣΙΚΟ, όπως αναμενόταν.

Όμως, οι Goat Semen δε μένουν ποτέ σε ημίμετρα, και όπως αυτό το full length χρειάστηκε τουλάχιστον μια δεκαετία πριν βγει από την κόλαση πλήρως σχηματισμένο, έχουν κυκλοφορήσει μόνο ζωντανά άλμπουμ και μερικά splits από τότε, τίποτα τόσο ουσιαστικό όσο μια εντελώς νέα ηχογράφηση.

Τώρα, σχεδόν μια δεκαετία μετά από αυτό το βαρυσήμαντο ντεμπούτο άλμπουμ, οι Goat Semen επιστρέφουν με ένα σχετικά γρήγορο EP το “Fuck Christ”.
Όπως και ο αμετανόητος και λιτός τίτλος του, οι περουβιανοί διάβολοι δεν χάνουν χρόνο, κλωτσώντας αμέσως με μια στροβιλιζόμενη θειώδη δίνη κλασικών αναλογιών GOAT SEMEN.
Για έναν δίσκο που αποτελείται από πέντε δυνατά τραγούδια σε 19 λεπτά, το “Fuck Christ” αισθάνεται ταυτόχρονα μεγαλύτερο και γρηγορότερο από ό,τι υποδηλώνει αυτός ο χρόνος εκτέλεσης, οπότε αντίστοιχα ικανοποιητικό και επείγον είναι αυτό το σφυροκόπημα βαρβαρότητας.

Φυσικά, δεν θα ήταν GOAT SEMEN αν όλα δεν επιτίθονταν από κάθε γωνία ταυτόχρονα, το αίσθημα της επικείμενης κατάρρευσης παραμόνευε γύρω από κάθε σκοτεινή και άρρωστη γωνία.
Σε σύγκριση με το “Ego Svm Satana”, το “Fuck Christ” επιδεινώνει αυτή τη μανία σε σχεδόν συντριπτικό βαθμό, ακόμη και όταν η ένταση πέφτει σε μια καταδικασμένη ανακωχή.
Αλλά ίσως το πιο μοναδικό στοιχείο σε αυτόν τον νέο δίσκο είναι το πόσο σχετικά καθαρή και καθαρή είναι η ηχογράφησή του, με κάθε όργανο να ακούγεται κοφτερό και δυνατό τίποτα “λασπωμένο” για τους GOAT SEMEN που Fuck Christ εδώ, το οποίο με τη σειρά του κάνει το έμφυτο grit & grime της μπάντας να ακούγεται πιο ξένο και πιο διεφθαρμένο.
Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει τίποτα να κρύψετε πίσω από εδώ, απλά δεν υπάρχει διαφυγή από το “Fuck Christ”.

Για όσους εξακολουθούν να χαιρετούν τους παλιούς θεούς των εξίσου πρώιμων Sarcofago, Krisiun, Hadez, Sextrash και Mystifier, ανεξάρτητα από το πότε φτάνουν τα αρχεία τους, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στους GOAT SEMEN για να !

Εν τω μεταξύ, ακούστε το πρόσφατα αποκαλυφθέν κομμάτι “Midnight Worship” ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι των Hells Headbangers στο YouTube. Πληροφορίες προπαραγγελίας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:”Fuck Christ”

1. Midnight Worship
2. Los Ojos de Judas
3. Fuck Christ
4. Heed the Call
5. Prophets of Hell

MORE INFO:
www.facebook.com/goatsemen
“When you need metal, go to hell!”
www.hellsheadbangers.com
www.facebook.com/hellsheadbangers