You are currently viewing Οι HOWLING GIANT κυκλοφορούν νέο μουσικό βίντεο “Juggernaut” και ημερομηνίες περιοδείας στις Η.Π.Α. με τους THE OBSESSED!

Οι HOWLING GIANT κυκλοφορούν νέο μουσικό βίντεο “Juggernaut” και ημερομηνίες περιοδείας στις Η.Π.Α. με τους THE OBSESSED!

HOWLING GIANT: πολύ όμορφα νέα σήμερα. Η πρώτη βοήθεια είναι ένα βίντεο κλιπ γεμάτο ζεστή σάλτσα για το νόστιμο κομμάτι “Juggernaut” από το τρέχον άλμπουμ του συγκροτήματος “Glass Future”, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 μέσω της Magnetic Eye Records (παραγγελία στο http://lnk.spkr.media/glass-future).
Επόμενο στο μενού είναι μια νόστιμη περιοδεία στις ΗΠΑ την άνοιξη του 2024 για την υποστήριξη των THE OBSESSED, βρείτε όλες τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω!

Οι HOWLING GIANT σχολίασαν: “Το βίντεο για το Juggernaut επικεντρώνεται στο πραγματικό αστέρι του σύμπαντος των Howling Giant, την καυτή σάλτσα μας”, γράφει ο ντράμερ και τραγουδιστής Zach Wheeler.
“Φτιαγμένο στις φωτιές του Πίτσμπουργκ, PA από τον καλό μας φίλο Τσαντ στο Riff Zealot, σας φέρνουμε: σάλτσα Bunker και ζεστή σάλτσα ανανά Pioneer!
Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που μας οδήγησαν στη μουσική εξαρχής.
Τι είμαστε αν όχι πλανόδιοι πωλητές ζεστής σάλτσας”;

Οι HOWLING GIANT σχολίασαν: «Το βίντεο για το Juggernaut επικεντρώνεται στο πραγματικό αστέρι του σύμπαντος των Howling Giant, την καυτή σάλτσα μας», γράφει ο ντράμερ και τραγουδιστής Zach Wheeler. “Φτιαγμένο στις φωτιές του Πίτσμπουργκ, PA από τον καλό μας φίλο Τσαντ στο Riff Zealot, σας φέρνουμε: σάλτσα Bunker και ζεστή σάλτσα ανανά Pioneer! Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που μας οδήγησαν στη μουσική εξαρχής. Τι είμαστε αν όχι πλανόδιοι πωλητές ζεστής σάλτσας;»

Οι HOWLING GIANT θα ξεκινήσουν μια εκτεταμένη περιοδεία στις ΗΠΑ ως άμεση υποστήριξη για τους THE OBSESSED τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αυτής της άνοιξης. Το κουαρτέτο από το Nashville, TN θα βγει στους δρόμους για την υποστήριξη του εξαιρετικά αναγνωρισμένου άλμπουμ τους “Glass Future”, το οποίο είναι επίσης ο επίσημος εισαγωγικός γύρος για τον νέο κιθαρίστα και τραγουδιστή James Sanderson.

Οι HOWLING GIANT καλωσορίζουν το νέο τους μέλος: “Ο James άρχισε να δουλεύει μαζί μας ενώ γράφαμε το “Masamune”, βοηθώντας να σπάσουν τα στιχουργικά εμπόδια και δουλεύοντας πάνω στις ενορχηστρώσεις τραγουδιών, και οι οπαδοί των online shenanigans μας μπορεί να τον αναγνωρίσουν ως Dungeon Master στις μεταδιδόμενες D&D καμπάνιες μας”, αποκαλύπτει ο ντράμερ και τραγουδιστής Zach Wheeler.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επίσημα τον James στο Howling Giant fold και ανυπομονούμε να δείξουμε την τετραμελή οργή που θα φέρουμε στο προσκήνιο στην επερχόμενη πορεία μας με τους The Obsessed και Gozu.
Τα λέμε όλα στο δρόμο”!

HOWLING GIANT live US Spring 2024 + THE OBSESSED +GOZU
13 MAR 2024 Philadelphia, PA (US) Milk Boy
14 MAR 2024 Baltimore, MD (US) Metro Gallery
15 MAR 2024 Richmond, VA (US) Cobra Cabana
16 MAR 2024 Wilmington, NC (US) Reggie’s 42nd Street Tavern
17 MAR 2024 Asheville, NC (US) The Odd
19 MAR 2024 Atlanta, GA (US) Boggs Social & Supply
20 MAR 2024 New Orleans, LA (US) Siberia
22 MAR 2024 Fort Worth, TX (US) Tulips
23 MAR 2024 Austin, TX (US) The Lost Well
25 MAR 2024 Albuquerque, NM (US) Launchpad
26 MAR 2024 Mesa, AZ (US) The Nile Underground
27 MAR 2024 Los Angeles, CA (US) Resident
28 MAR 2024 Palmdale, CA (US) Transplants Brewing
29 MAR 2024 San Diego, CA (US) Brick By Brick
30 MAR 2024 Las Vegas, NV (US) The Usual Place
31 MAR 2024 Salt Lake City, UT (US) Aces High Saloon
01 APR 2024 Denver, CO (US) Hi-Dive
03 APR 2024 Chicago, IL (US) Reggies
04 APR 2024 Lakewood, OH (US) The Foundry
05 APR 2024 New Kensington, PA (US) Preserving Underground
06 APR 2024 Rochester, NY (US) Montage Music Hall
07 APR 2024 Brattleboro, VT (US) The Stone Church
09 APR 2024 Cambridge, MA (US) Sonia
10 APR 2024 Portland, ME (US) Geno’s Rock Club
11 APR 2024 Hamden, CT (US) Space Ballroom
12 APR 2024 Brooklyn, NY (US) The Meadows

Κάθε τραγούδι στο δεύτερο άλμπουμ των HOWLING GIANT “Glass Future”, αφηγείται τη δική του ιστορία.
Ωστόσο, ακόμη και χωρίς μια γενική ιδέα, όλα θα μπορούσαν να υπάρχουν μέσα στο ίδιο σύμπαν.
Αυτή η πανούργα λυρική οικοδόμηση του κόσμου, δεν προκαλεί έκπληξη που προέρχεται από μια ομάδα ενθουσιωδών οπαδών της φαντασίας και της επιστημονικής φαντασίας.
Το “Glass Future” ζητά ευθέως να εμπνεύσει ένα βιβλίο ή ένα graphic novel, ακόμα και όταν εκρήγνυται με έξαλλη ενέργεια και βροντερά ακροβατικά.

Μουσικά, το “Glass Future” προσφέρει μια συνέχεια και εξέλιξη όλων των στοιχείων που έκαναν το ντεμπούτο άλμπουμ “The Space Between Worlds” (2019) τόσο επιτυχημένο.
Οι HOWLING GIANT δελεάζουν το κλασικό metal και το hard rock να αλληλεπιδράσουν δυναμικά με spacy, prog-infused περάσματα, desert και psychedelic metal στιγμές, rock organs, πιασάρικα hooks και να ολοκληρώσουν τα πάντα με εκρηκτικά εναρμονισμένα φωνητικά.

Tracklist:
1. Hourglass
2. Siren Song
3. Aluminium Crown
4. In a Hurricane
5. First Blood of Melchor
6. Glass Future
7. Tempest, and the Liar’s Gateway
8. Sunken City
9. Juggernaut
10. There’s Time Now

Οι HOWLING GIANT προέρχονται από ένα από τα πιο θρυλικά μέρη για μουσική στη γη: Νάσβιλ, Τενεσί, ΗΠΑ. Παρά τη φήμη της πόλης για την ποπ κάντρι της γραμμής συναρμολόγησης, η πόλη που ονομάζεται Music City είναι ένας τόπος βαθιάς ιστορίας, όπου λαμπροί τραγουδοποιοί και βιρτουόζοι μουσικοί διατηρούν δεκάδες μουσικές κληρονομιές φωτεινές.
Γόνιμο έδαφος, λοιπόν, για ένα εξέχον fuzz-psych power τρίο που συνειδητά ζει στην τσέπη αυτής της γενεαλογίας.

Μετά από μια τριλογία EP, “Howling Giant” (2015), “Black Hole Space Wizard: Part 1” (2016) και “Black Hole Space Wizard: Part 2” (2017), οι HOWLING GIANT κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους album “The Space between Worlds” το 2019, το οποίο προς τέρψη των ταχέως αναπτυσσόμενων οπαδών τους και των κριτικών εκπλήρωσε με το παραπάνω την υπόσχεση των πρώτων κυκλοφοριών.

Για να γεφυρώσουν τον χρόνο μέχρι το νέο τους άλμπουμ, το τρίο κυκλοφόρησε το split “Masamune and Muramasa” με τον Sergeant Thunderhoof το 2020 και το EP “Alteration” το 2021, τις πρώτες κυκλοφορίες με τον μπασίστα Sebastian Baltes, γιο του πρώην μπασίστα των Γερμανών θρύλων του metal ACCEPT, Peter Baltes, πλήρως ενσωματωμένο στο συγκρότημα ως συν-συγγραφέας.

Οι HOWLING GIANT κάνουν ένα γιγάντιο άλμα προς τα εμπρός με το “Glass Future” που φέρνει την εξαιρετική μουσικότητά τους και τη χρυσή τριπλή φωνητική τους επίθεση πλήρως στο βήμα. Τίποτα δεν πρέπει να κάνετε παρά να προσπαθήσετε να συμβαδίσετε και να απολαύσετε το εκπληκτικό ηχητικό τοπίο στην πορεία!

For More Info Visit:
www.facebook.com/howlinggiant
www.instagram.com/howlinggiant
http://lnk.spkr.media/glass-future

HOWLING GIANT is:
Tom Polzine – guitar, vocals
Zach Wheeler – drums, vocals
Sebastian Baltes – bass, vocals
James Sanderson – rhythm guitar, backing vocals

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:3 mins read