You are currently viewing Οι MISTER MISERY αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το νέο album επίσης πρεμιέρα music video για το ολοκαίνουργιο single “Survival of the Sickest”!

Οι MISTER MISERY αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το νέο album επίσης πρεμιέρα music video για το ολοκαίνουργιο single “Survival of the Sickest”!

Οι Σουηδοί πρωτοπόροι του σύγχρονου metal, MISTER MISERY, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, τρίτου στούντιο άλμπουμ τους!
Τέλεια και εγκαίρως για την εμφάνισή τους στο Wacken Open Air, το ομότιτλο, νέο album τους θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου 2024 μέσω της AFM Records, η προπώληση μόλις ξεκίνησε στο https://shop.afm-records.de/ de/mister-misery/

Για την υποστήριξη του επερχόμενου άλμπουμ τους, οι MISTER MISERY μόλις πρόσφατα ανακοίνωσαν μια περιοδεία για τον Οκτώβριο του 2024.
Φροντίστε να τους παρακολουθήσετε ζωντανά στην περιοδεία “The Dark Legacy” 2024 και βρείτε όλες τις ημερομηνίες και τις πληροφορίες εισιτηρίων που αναφέρονται παρακάτω!

Σήμερα, το πρωτοποριακό, μοντέρνο metal συγκρότημα έκανε πρεμιέρα ένα μουσικό βίντεο για το τελευταίο, νέο single άλμπουμ τους “Survival of the Sickest”, το κομμάτι κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις υπηρεσίες ψηφιακής ροής στο:
https://mistermisery.bfan.link/survival-of-the-sickest

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των MISTER MISERY, Harley Vendetta, αποκαλύπτει: «”Το Survival Of The Sickest” είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όταν ήμουν άρρωστος, η ζωή μου κινδύνευε με πολύ χαμηλές πιθανότητες πλήρους ανάρρωσης.
Είναι η ιστορία του τι ακριβώς πέρασα σε αυτό το δωμάτιο και πώς με διαμόρφωσε να δω τη ζωή με διαφορετικό τρόπο.
Το κομμάτι χρησιμοποιείται επίσης ως πυλώνας στήριξης σε δύσκολους καιρούς.
Είναι πραγματικά φτιαγμένο από την καρδιά και ελπίζουμε να φτάσει σε εκείνους εκεί έξω που το χρειάζονται».

Συνδυάζοντας καθαρά και τραχιά φωνητικά μαζί με riffs υψηλής έντασης και πιασάρικα ρεφρέν, οι MISTER MISERY έχουν αναπτύξει έναν μοναδικό ήχο και στυλ, που περιλαμβάνει την ουσία, όλων των υποειδών της σύγχρονης heavy μουσικής.

Από τότε που σχηματίστηκαν το 2018, οι MISTER MISERY έχουν κυκλοφορήσει δύο στούντιο άλμπουμ που έλαβαν διθυραμβικές κριτικές (Unalive και A Brighter Side Of Death) και αρκετά εξαιρετικά εγκωμιαστικά και κορυφαία playlist singles μέχρι σήμερα.
Σε συνδυασμό με μια άσεμνη και θεατρική εμφάνιση, δημιουργούν μια εμπειρία που μιλάει σε όλες τις αισθήσεις.
Οι MISTER MISERY έχουν γίνει μια δύναμη που συνθλίβει σκηνές στο μεγαλύτερο φεστιβάλ που έχει να προσφέρει η σκηνή, όπως το Wacken Open Air, το Master of Rock, το Full Metal Cruise, το Hills Of Rock για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
Οι MISTER MISERY έχουν παίξει ως support σε μερικά από τα πιο διάσημα συγκροτήματα του metal, όπως οι Nightwish και οι Dream Theater μπροστά σε πάνω από 15.000 άτομα.
Το επερχόμενο άλμπουμ τους και οι ζωντανές εμφανίσεις τους δεν θα κάνουν καμία εξαίρεση, καθώς ένα πράγμα είναι σίγουρο: Οι MISTER MISERY δεν θα αφήσουν επιζώντες!

Το επερχόμενο, ομότιτλο album τους, παρήχθη από τους MISTER MISERY στο Unalive Studio, το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Stefan “GraveArt” Röhm.
Προπαραγγείλετε το αντίγραφο του άλμπουμ σας τώρα στο https://shop.afm-records.de/ de/mister-misery/

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Αγαπητά φαντάσματα, ήρθε επιτέλους η ώρα!
Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που ανακοινώνουμε το νέο τρίτο ομώνυμο άλμπουμ μας, που θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου 2024, ακριβώς πάνω στην ώρα για το Wacken Open Air!

Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μας έχετε δείξει μέχρι αυτό το σημείο και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε τόσες πολλές νέες αναμνήσεις μαζί με αυτό το νέο άλμπουμ!

We love you all! 🖤
/Harley, Alex, Rizzy & Alister”

The album tracklist will read as follows:
01 – Root of All Evil
02 – Erzsébet (The Countess)
03 – Eye Of The Storm
04 – Hand of Death
05 – The Doomsday Clock
06 – Crooked Man
07 – Survival of the Sickest
08 – Until The End
09 – Haters
10 – Sinner Or Saint
11 – Ripper
12 – Dark Legacy

Tickets: https://www.seaside-entertainment.com/mister-misery-2/

For More Info Visit:
https://mistermisery.com
https://www.instagram.com/mistermiseryband
https://www.facebook.com/mistermiseryband
https://mistermisery.bfan.link/root-of-all-evil
https://open.spotify.com/artist/6Dj5ptalBwr1kD35IljMeg?si=GAmpTdSATAqMBFsXiwx0jQ&nd=1
https://www.youtube.com/channel/UCTAwUXURrJZP9z65Hv64NBA

MISTER MISERY is:
Harley Vendetta – Vocals/Guitar
Alex Nine – Lead Guitar/Backup Vocals
Rizzy – Drums/Backup Vocals
Alex Alister – Bass/Backup Vocals

MISTER MISERY - Survival of the Sickest (2024)