You are currently viewing Οι OF VIRTUE ανακοινώνουν ημερομηνίες ευρωπαϊκής περιοδείας για το 2024!

Οι OF VIRTUE ανακοινώνουν ημερομηνίες ευρωπαϊκής περιοδείας για το 2024!

Το midwestern metal συγκρότημα OF VIRTUE μόλις ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες ευρωπαϊκής περιοδείας μαζί με τους Any Given Day για το 2024!
Το ταξίδι θα ξεκινήσει στο χώρο Lido στο Βερολίνο (DE) την 1η Φεβρουαρίου και θα δει τα συγκροτήματα να ταξιδεύουν σε 6 ακόμη χώρες μέχρι την τελική αυλαία στις 21 Φεβρουαρίου.
Μια πλήρης λίστα των επιβεβαιωμένων ημερομηνιών μπορεί να βρεθεί παρακάτω.

Any Given Day + Of Virtue ‘Limitless Tour’ 2024
01.02.24 🇩🇪 BERLIN, Lido
02.02.24 🇩🇪 HAMBURG, Gruenspan
03.02.24 🇩🇪 COLOGNE, Kantine
04.02.24 🇳🇱 ARNHEM, Willemeen
06.02.24 🇧🇪 ANTWERP, Kavka
07.02.24 🇩🇪 WIESBADEN, Schlachthof
08.02.24 🇨🇭 AARAU, Kiff
09.02.24 🇩🇪 STUTTGART, Im Wizemann
14.02.24 🇦🇹 VIENNA, Simm City
15.02.24 🇦🇹 SALZBURG, Rockhouse
16.02.24 🇨🇿 PRAGUE, Storm
17.02.24 🇩🇪 MUNICH, Backstage
18.02.24 🇩🇪 NUREMBERG, Hirsch
20.02.24 🇩🇪 MÜNSTER, Sputnikhalle
21.02.24 🇩🇪 HANOVER, Musikzentrum

Tickets: https://bit.ly/OVtouring

Οι Of Virtue θα περιοδεύσουν για την υποστήριξη του επερχόμενου άλμπουμ τους Omen, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2023 μέσω της Arising Empire.
Το Omen εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα έγχρωμα βινύλια και CD, μαζί με μοναδικές επιλογές εμπορικών προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα Arising Empire, Impericon and band shop. Περισσότερες πληροφορίες, όπως έργα τέχνης και λίστα κομματιών, μπορείτε να βρείτε παρακάτω.
Σχετικά με το άλμπουμ, οι Of Virtue σχολίασαν: «Τρία χρόνια στα σκαριά και νιώθοντας σαν να είναι το πιο σημαντικό στο timeline μας μέχρι στιγμής, αυτό το άλμπουμ ήταν μακράν το πιο δύσκολο να δημιουργηθεί με πολλούς περισσότερους τρόπους από έναν και μια από τις πιο συναισθηματικές εμπειρίες για εμάς.
Ελπίζω να σας βοηθήσει σε ώρα ανάγκης, με τον τρόπο που μας έκανε».

Track-list:
1. Omen
2. Hypocrite
3. Cold Blooded
4. Cut Me Open
5. Sober
6. A.N.X.I.E.T.Y.
7. Floating ft Rory Rodriguez
8. True Colors
9. Sinner
10. Holy
11. Cannibals
12. False Idols

Η πρόοδος, ή γενικότερα, η αλλαγή, είναι μια σταθερά στη μουσική· για να προσαρμοστείς και να επιβιώσεις, πρέπει να μεγαλώσεις και να εξελιχθείς – καμία μπάντα δεν το γνωρίζει αυτό όσο το Michigan heavy music act Of Virtue.
Γεννημένο από το τσουχτερό κρύο, άγονο χωράφια του Μίσιγκαν και ξεσπώντας σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη και αναγνωρισμένη από τους κριτικούς εναλλακτική δύναμη, η ανάπτυξη του Of Virtue δεν είναι τίποτα λιγότερο από πτώση σαγονιού. Είτε έχουν μοιραστεί τη μουσική τους με θαυμαστές σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας πολλές θέσεις στα charts του Billboard, κερδίζοντας Top 50 ραδιοφωνικές θέσεις αναπαραγωγής Mediabase, έχοντας πάνω από 20 εκατομμύρια συνολικά streams ή και περισσότερο, οι Of Virtue ανυπομονούν πάντα να αλλάξουν και να προοδεύσουν, να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν.
Η μπάντα συνδυάζει μια εκλεκτική γεύση για το μελωδικό, πιασάρικο και αιθέριο με ένα θεμέλιο που ξεχειλίζει από μελαγχολικές, παχιές κιθάρες χάρη στους κιθαρίστες Damon Tate and Mike Valadez μαζί με μια τάση για πολύπλευρες φωνητικές τονικότητες που μοιράζονται οι τραγουδιστές Tyler Ennis and Damon Tate.
Όλα αυτά συνδυάζονται από το τερατώδες rhythm section με τον Ryan Trinh στα τύμπανα.
Με αυτή τη σύνθεση στη διάθεσή τους, οι Of Virtue έχουν εδραιώσει μια ποικιλόμορφη και συναρπαστική πράξη αντλώντας επιρροές από όλα τα είδη και στυλ μουσικής για να δημιουργήσουν κάτι που είναι πραγματικά δικό τους.
Με τον επόμενο δίσκο τους, Omen, στο δρόμο έχουν επεκταθεί ακόμη περισσότερο σε αυτό που τους κάνει αυτό που είναι, και με αυτόν τον τρόπο φέρνουν μια προειδοποίηση – προχωρήστε ελαφρά και βασίστε το σήμερα στο χθες, διαφορετικά μπορεί να μην φτάσετε στο αύριο.

Of Virtue are:
Tyler Ennis | vocals
Damon Tate | guitar & vocals
Michael Valadez | guitar
Ryan Trinh | drums

Follow the band’s socials:
https://www.instagram.com/ofvirtue
https://www.facebook.com/ofvirtue
https://www.tiktok.com/@ofvirtueband
https://twitter.com/ofvirtue
https://ofvirtueband.com/

Αφήστε μια απάντηση