You are currently viewing Οι Regicide εξαπολύουν thrash επίθεση από το Ηνωμένο Βασίλειο με το album “Resist Control”!

Οι Regicide εξαπολύουν thrash επίθεση από το Ηνωμένο Βασίλειο με το album “Resist Control”!

Ζούμε τη ζωή μας κάτω από το βλέμμα του ηλεκτρικού ματιού. Μια κάμερα σε κάθε γωνιά, κοιτάζοντας από κάθε πόρτα, ακολουθώντας κάθε μας βήμα. Τροφοδοτούμε τις μικρολεπτομέρειες της ζωής μας στη μηχανή, τις αγάπες μας, τα μίση μας, τις ελπίδες και τα όνειρά μας, τι τρώμε, πότε κοιμόμαστε, πότε ξυπνάμε. Μας δίνουν τα οπιούχα και τις πιπίλες μας, τα αργά δηλητήριά μας και τη φθορά του εγκεφάλου μας. Είμαστε διαιρεμένοι και κατευθυνόμενοι, οι εχθροί μας σαφώς επισημασμένοι. Το βλέμμα μας είναι στραμμένο σε εκείνους που πρέπει να θεωρήσουμε υπεύθυνους για τα δάκρυα και την πείνα μας. Κοιτάξτε εκεί, όχι εδώ, την τέχνη της λανθασμένης κατεύθυνσης.
Δεν σας κρατούν ασφαλείς, σας κρατούν υπό έλεγχο…

Προερχόμενοι από τη ζωντανή του Essex, UK metal σκηνή, οι Regicide δεν είναι μια μπάντα για να υποταχθεί στις προσπάθειες κανενός για επιβεβλημένη κυριαρχία.
Πάνοπλος με θυμό και στάση, riff και επαναστατικό πνεύμα, όταν ανοίγουν πυρ τίποτα και κανείς δεν μένει όρθιος.

Το ντεμπούτο ολοκληρωμένο άλμπουμ “Resist Control” είναι ένα κάλεσμα στα όπλα, μια προκλητική δήλωση προθέσεων και ένα απόλυτο μπαράζ πυροβολικού thrash metal που σπάει το λαιμό.
Τα καυστικά φωνητικά φτύνουν δηλητήριο πάνω από ρυθμούς οδοστρωτήρων και riffs πολυβόλων, από τη βία των λάκκων τύπου Exodus του “You Ain’t Nobody” με το εθιστικό ρεφρέν μέχρι την ένδοξη κιθαριστική επίθεση υψηλής ταχύτητας του “Disposable Crown”, μια ένεση αδρεναλίνης, κατευθείαν στην καρδιά και το τεράστιο “Unified Strength” με τη μελωδική ευαισθησία του προσθέτοντας βάθος και δύναμη στην ατσάλινη επίθεση με γροθιά στο πρόσωπο, αυτό είναι ένα άλμπουμ που χτυπά σκληρά και αφήνει μια μόνιμη εντύπωση.

Από τότε που σφυρηλάτησαν τον δεσμό του αίματός τους το 2020, οι Regicide εργάστηκαν συνεχώς, ακονίζοντας τις δεξιότητές τους και αυξάνοντας τη δύναμη πυρός τους μέσω μιας σειράς singles, του EP “Burnt Eyes” του 2022 και συναυλία μετά από τιμωρητική συναυλία.
Τώρα πιο σκληροί, πιο βαρείς και πιο επιθετικοί από ποτέ, είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν το “Resist Control” και να εισχωρήσουν στις καρδιές και τα μυαλά των thrashers παντού.

Παραγωγή, μίξη και mastering από τον Wayne ‘The Butcher’ Thompson (Draugrheim, Kaine κλπ), το “Resist Control” ακούγεται άγρια αιχμηρό και διαθέτει το βάρος και την ορμή ενός τανκ.
Με εντυπωσιακά έργα τέχνης από τον tattooist Nigel White, αυτή η συντριπτική επίδειξη έντονα εστιασμένου extreme metal, που παραδίδεται με σθένος και αποφασιστικότητα που μπορείτε να δοκιμάσετε, θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου.
Ετοιμαστείτε για κρούση και μην περιμένετε κανένα γαμημένο έλεος!

Το πρώτο single από το άλμπουμ, είναι το καταιγιστικό ομώνυμο κομμάτι “Resist Control”, με το υπέροχο συνοδευτικό βίντεο που δημιουργήθηκε από την Gallow Wood Media, κυκλοφορεί για κοινή χρήση μέσω του καναλιού Regicide στο YouTube ΤΩΡΑ… πατήστε ΕΔΩ για να δείτε…

Regicide on tour in ’24!
05/07 Coalville Metal Invasion
14/07 The Dev, London
03/08 Colchester Arts Centre
15/08 Hotbox, Chelmsford
24/08 Hounds Gate, Nottingham
07/09 Derby Alt Fest
14/09 Prior’s Well Brewery, Mansfield
16/11 Thrashchester, Manchester
23/11 Commotion Fest, Colchester
28/12 B2 Brickmakers, Norwich

Find out more about Regicide here