You are currently viewing Το Inferno Metal Festival ανακοινώνει την επιστροφή του Black Metal Bus Sightseeing Tours με τον Anders Odden

Το Inferno Metal Festival ανακοινώνει την επιστροφή του Black Metal Bus Sightseeing Tours με τον Anders Odden

Black metal bus sightseeing
Το Black Metal Bus Sightseeing Tour με τον Anders Odden (Cadaver, Celtic Frost, Order) επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια διαδρομή!
Μετά την επιτυχία της έναρξης αυτής της ειδικής εκδήλωσης πέρυσι, αυτή η απίστευτη εμπειρία θα ταξιδέψει τους συμμετέχοντες στους Inferno σε μερικά από τα μέρη που σημάδεψαν τις απαρχές του νορβηγικού black metal!
Μεταξύ 1991 και 1993, πολλά από τα πιο σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτού του σκοτεινού κεφαλαίου της νορβηγικής μουσικής ιστορίας έλαβαν χώρα στο Όσλο. Ως εκ τούτου, το Inferno Metal Festival έχει οργανώσει ένα ταξίδι για να βιώσει αυτές τις θρυλικές στιγμές στο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του χώρου του Helvete, του θρυλικού δισκοπωλείου που κάποτε ανήκε στον αείμνηστο ιδρυτή των Mayhem Øystein “Euronymous” Aarseth.
Ο Anders Odden σχημάτισε το πρώτο του black metal συγκρότημα, τους Slaught, το 1986, αφού παρακολούθησε μια πρόβα με τους Mayhem σε ηλικία 14 ετών.
Ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της νορβηγικής σκηνής, ασχολούμενος με το εμπόριο ταινιών, τη διοργάνωση συναυλιών και τη δημιουργία δικής του ακραίας μουσικής. Δημιούργησε τους Cadaver το 1988, κυκλοφορώντας αυτό που θα ήταν το πρώτο νορβηγικό death metal άλμπουμ από την Earache Records το 1990. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Odden εμφανίστηκε μαζί με πραγματικούς θρύλους της Νορβηγίας όπως οι Darkthrone, Mayhem, Old Funeral και πολλά άλλα εμβληματικά συγκροτήματα.
Αυτή η εκδρομή έχει αποκλειστικά ανέκδοτα και προσωπικές αναμνήσεις από την πρώιμη ζωή της σκηνής από κάποιον που ήταν εκεί από την αρχή.

Το καθημερινό πρόγραμμα περιήγησης έχει ως εξής:
Black metal bus sightseeing
ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΉ ΣΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΌ BLACK METAL
12:00: Αναχώρηση The Hub, ξενοδοχείο Inferno Festival.
12:30: Σταθμός Langhus – Φωτογράφιση – IYKYK
13:30: Επίσκεψη στην NESEBLOD RECORDS το site της “HELVETE” 1991-1993
15:00: Holmenkollen Kapell, ανακατασκευή μετά από πυρκαγιά εκκλησίας που έλαβε χώρα στις 23 Αυγούστου 1992
16:00: Επιστροφή στο Hub, ξενοδοχείο Inferno Festival.

Tickets for the tour are now available below!
March 28: https://www.ticketmaster.no/event/726031
March 29: https://www.ticketmaster.no/event/726033
March 30: https://www.ticketmaster.no/event/726035
March 31: https://www.ticketmaster.no/event/726037

Inferno Metal Φεστιβάλ
Το εμβληματικό Inferno Metal Festival ξεκίνησε το 2001 και είναι το μακροβιότερο metal φεστιβάλ στη Νορβηγία και ένα από τα σημαντικότερα extreme metal φεστιβάλ στον κόσμο.
Μέχρι στιγμής, το εμβληματικό φεστιβάλ έχει αποκαλύψει ένα μείγμα κλασικών συγκροτημάτων καθώς και μερικούς ζωτικούς και συναρπαστικούς νεοεισερχόμενους, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα ανακοινωθείσας προσθήκης των Σουηδών θρυλικών doom masters Candlemass, του νορβηγικού black metal συγκροτήματος Nordjevel και του πολωνικού black metal συγκροτήματος In Twilight’s Embrace.
Περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Inferno Official Hotel: Clarion Hotel The Hub
Η οικογένεια Inferno: κοινό και καλλιτέχνες, media και μουσική βιομηχανία θα συγκεντρωθούν στο επίσημο ξενοδοχείο του φεστιβάλ Clarion The Hub για happenings, πάρτι και καλό ύπνο.
Το Inferno Music Conference θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της ημέρας, Πέμπτη και Παρασκευή. Για τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, θα είναι το καλύτερο πρωινό του ξενοδοχείου του Όσλο μέχρι τις 11:00 (δεν θέλετε να το χάσετε) και δωρεάν πρόσβαση στην πισίνα και τη σάουνα.
Το Hub βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία του Όσλο, ακριβώς στο κέντρο της πόλης, δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Όσλο και το τρένο Airport Express – και μόνο περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από τους χώρους Rockefeller και John Dee, Salt, Kniven, Vaterland, Brewgata και Rock In.
Δεν υπάρχουν ακριβές διαδρομές με ταξί!
Η ειδική τιμή έκπτωσης Inferno ισχύει για την περίοδο 24 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2024.

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read