You are currently viewing PYRAMID συνέντευξη στο metalwar.gr

PYRAMID συνέντευξη στο metalwar.gr

Γειά σας ! Καλώς ήρθατε στο Metal War! Πείτε μας λίγα λόγια για τα όνειρά σας για αυτό το super-project.
Lance: Είναι μια συνεργασία εξαιρετικά ταλαντούχων καλλιτεχνών που έχουν δημιουργήσει ένα φανταστικό έργο και μια μουσική εμπειρία  που διαφορετικά δεν θα συνέβαινε ποτέ.

2) Πώς γνωριστήκατε όλοι μαζί;
Lance: Η μουσική κοινότητα είναι πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να ηχογραφήσουμε και να μοιραστούμε τις ιδέες μας και τη μουσική μας μεταξύ τους από τις ανέσεις των δικών μας στούντιο.

3) Περιγράψτε τη μουσική σας μέσα από μια φράση!
Lance: Φαινόμενο!!!!

4) Τέσσερα album σε 3 χρόνια! Αυτό είναι απολύτως φοβερό! Πολλή έμπνευση, πολλά υπέροχα τραγούδια. Πώς νιώθετε για τα πρώτα σας βήματα στη μουσική βιομηχανία ως Pyramid;
Lance: Νομίζω ότι ξεπέρασαμε τα εμπόδια, που ήταν πολύ δύσκολα για πολλούς άλλους καλλιτέχνες που προσπάθησαν στο παρελθόν, χωρίς επιτυχία. Το να κάνω ένα σούπερ album με τόσο μεγάλη ποικιλία στυλ και τεχνικών, είναι ένα ταλέντο από μόνο του. Πέρασα τον χρόνο μου γράφοντας και ηχογραφώντας, όλα αυτά τα τραγούδια, όπως μπορείτε να πείτε με τον μοναδικό ήχο του, αλλά είχα επίσης ένα όραμα  ποιος και τι χρειαζόταν για να γίνει αυτό το album απολύτως εντυπωσιακό. Ήταν τόσο πολύ η δουλειά να συγκεντρωθούν όλοι οι σωστοί καλλιτέχνες όσο και η δημιουργία των τραγουδιών, για να είναι εξαιρετικά. Δούλεψαμε πολύ.

5) Το νέο σας album με τίτλο Rage κυκλοφόρησε και  αφήσε πολύ καλες εντυπώσεις και θετικά πραγματικά θετικά σχόλια! Πιστεύεις ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα album σου μέχρι στιγμής;
Lance: Νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό album στη μουσική κοινότητα σήμερα. Είναι ένα υβρίδιο τεχνικών της παλιάς σχολής και νέων. Φέρνει πολλές διαφορετικές επιρροές στην ύπαρξη και κολάει ως ένα. Πολλοί μπορούν να το δουν, αλλοι για τον εαυτό τους και πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων άλλων καλλιτεχνών, είναι πολύ υποστηρικτικοί και ενδιαφέρονται για αυτό το έργο.

6)Τι μπορεί να ακούσει κανείς στο νέο σας album;
Lance: Μπορείτε να ακούσετε όλα τα στοιχεία των εμβληματικών συγκροτημάτων του παρελθόντος έως τα νέα που έχουν μεταμορφώσει τη μουσική και την κουλτούρα που ακούτε οι περισσότεροι από εσάς σήμερα.

7) Αυτό το άλμπουμ έχει κάποιο συγκεκριμένο concept; Υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα πίσω από τον τίτλο και το έργο τέχνης;
Lance: Απολύτως έτσι νιώθουμε οι περισσότεροι από εμάς και σχετιζόμαστε με αληθινές εμπειρίες και συναισθήματα ζωής. Θέλαμε να το κάνουμε όσο πιο αληθινό  γίνεται. Ελέγχει όλα τα σημεία της κοινωνίας, τον έλεγχο των κυβερνήσεων, τις απώλειες και τα δεινά στην καθημερινή ζωή.

8) Πρότεινε μας 2 τραγούδια από το νέο σου album.
Lance: Empty Roads and Dungeons and Dragons feat Tim Ripper Owens

9) Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια των Pyramid;
Lance: Nα δημιουργήσετε και να διατηρήσετε όλο αυτό. Ήταν πάντα μια ώθηση αλλά και ένας στόχος να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε καταπληκτική μουσική . Αυτό θα συνεχίσει 100% προς τα εμπρός!

10) Ευχαριστώ Pyramid! Μοιραστείτε το καλύτερο συστατικό της μπάντας σας!
Lance: Η μίξη και η συνεργασία ταλαντούχων καλλιτεχνών που έχουν βάλει την καρδιά και την ψυχή τους, με έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο για όλους εσάς τους οπαδούς του metal.

https://www.facebook.com/pyramidoffical/

https://www.youtube.com/@1234thelance

EMPTY ROADS

Pyramid - Greed - (LYRIC VIDEO)

Pyramid - Rage

Pyramid - Beast

  • Post author:
  • Post category:interviews
  • Reading time:2 mins read