You are currently viewing SPIRAL METH / DESERT NEAR THE END / I ABYSSICK live @ Temple – Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

SPIRAL METH / DESERT NEAR THE END / I ABYSSICK live @ Temple – Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

Η Angels PR Worldwide Music Promotion παρουσιάζει τρία δυναμικά και ιδιαίτερα σχήματα, που ανεβαίνουν για να ταράξουν τη σκηνή του Temple το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.
Οι SPIRAL METH παρουσιάζουν τους Alternative Metal πειραματισμούς τους και ανοίγουν τη season με ένα live που θα σημάνει την επιστροφή του συγκροτήματος η οποία μοιάζει πιο δυνατή από ποτέ.
Οι έμπειροι Power Thrashers DESERT NEAR THE END μπαίνουν ξανά στη δράση μέσα από τραγούδια της έως τώρα δισκογραφία τους και υπόσχονται μάχες στην αρένα, με την power thrash μουσική τους και…
Οι Dark/Doom Μetallers I ABYSSICK συμπληρώνουν την τριάδα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοινό, ένα δυνατό opening μέσα από βάρβαρες μουσικές, σε μια βραδιά που θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου
Doors open 20:00

Εισιτήρια: προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ
Η προπώληση γίνεται μέσω του cometogether.live στο παρακάτω link:
https://cometogether.live/event/524/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/836403744444258

Temple Athens
Ίακχου 17 – 11854 Αθήνα
• FB: https://www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523

Headliners της βραδιάς είναι οι SPIRAL METH.
Οι Spiral Meth, είναι ένα Αθηναϊκό alternative metal μουσικό συγκρότημα, που φημίζεται για το πρωτοποριακό / πειραματικό του στυλ ,γνωστό για τον εξαιρετικό τρόπο, με τον οποίο κόβει κατευθείαν στον πυρήνα των συναισθημάτων των ακροατών!
Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα πριν από περίπου 10 χρόνια ,από τον Σταύρο Παπαδάκη (guitar) και σύντομα ενώθηκε με τον Τάσο Kακογιάννη (bass) και τον Κώστα Έξαρχο (vocals).
Μετά από δεκάδες ώρες, ημέρες και χρόνια πειραματισμών αφιερωμένα σε πρόβες, jamming, συναυλίες και αναρίθμητες εναλλαγές μελών για την θέση του ντράμερ, συναντήθηκαν με τον Περικλή Ρούσση (drums) και το puzzle ολοκληρώθηκε.
Μια νέα εποχή ξημέρωνε.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις για το πρώτο full length άλμπουμ BLUES FOR THE SUPERHUMAN, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022 !

Οι Spiral Meth είναι: Σταύρος Παπαδάκης – guitars, Kώστας Έξαρχος – lead vocals, Τάσος Kακογιάννης – bass, backing vocals, Περικλής Ρούσσης – drums, percussions

https://www.facebook.com/SpiralMeth

Συνεχίζουν οι DESERT NEAR THE END
Οι Desert Near The End είναι μια Power/Thrash μπάντα από την Αθήνα.
Με έτος ίδρυσης το 2009, μπήκαν ενεργά στην σκηνή το 2011, με την κυκλοφορία του “A Crimson Dawn”.
Ένα concept άλμπουμ που αποτελεί την αφετηρία μια τριλογίας, για μια συμβολική αναζήτηση του αληθινού ηλίου.
Δισκογραφικά, το επόμενο βήμα τους ήρθε το 2014 με την κυκλοφορία του “Hunt For The Sun”, με το οποίο συνέχισαν να χτίζουν γέφυρες μεταξύ του 90’s ήχου, που είναι η μουσική αφετηρία τους και του σύγχρονου metal, αγγίζοντας πιο extreme τρόπους έκφρασης.
Σαν επιστέγασμα αυτού του οράματος το 2016, κυκλοφόρησε το “Theater Of War”, στο οποίο η μπάντα συνεργάστηκε με τον Tue Madsen υπεύθυνο για τον ήχο των Heaven Shall Burn, The Haunted, Meshuggah και πολλών άλλων.
Ο δίσκος περιέχει την πιο επιθετική και extreme ηχητικά προσέγγιση της μπάντας και αποτελεί θεματικά την ολοκλήρωση της τριλογίας, που ξεκίνησαν με το ντεμπούτο τους.
Το άλμπουμ υποδέχτηκε με πολύ θερμές κριτικές ο μουσικός τύπος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τον Μάρτιο του 2019 κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο “Of Fire and Stars”, το οποίο απελευθερωμένο πλέον από τις απαιτήσεις της αφήγησης μιας συγκεκριμένης ιστορίας αλλά και με την πιο μελωδική και “αναλογική” του προσέγγιση δεν λειτουργούσε πλέον σαν γέφυρα μεταξύ των επιρροών τους αλλά σαν η ολοκλήρωση της αναζήτησης του προσωπικού τους ήχου.
Κατά την διάρκεια της παγκόσμιας καραντίνας η μπάντα ηχογράφησε το πέμπτο άλμπουμ της με τίτλο “The Dawning of the Son” το οποίο και κυκλοφόρησε τελικά τον Μάιο του 2022.
Ένα concept άλμπουμ που στιχουργικά αντλεί έμπνευση από την αρχική τριλογία του Pierce Brown “The Red Rising Saga”. Μουσικά είναι απευθείας διάδοχος των προκατόχων του, συνδυάζει την επιθετικότητα του “Theater of war” με την μελωδική προσέγγιση του “Of fire and stars”, καταλήγοντας στο πιο Desert near the end άλμπουμ από ποτέ!
Η μπάντα έχει συνεχή συναυλιακή παρουσία με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είτε μόνοι τους είτε ανοίγοντας για ξένα σχήματα (Primordial, Wolfheart, Flotsam & Jetsam, The Agonist, Metal Church) αλλά και στο εξωτερικό.

https://www.facebook.com/DesertNearTheEnd/

Την βραδιά ανοίγουν οι I ABYSSICK
Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2017 από τους Κωνσταντίνο στις Κιθάρες/Φωνή (Forbidden Seed, Starve the Hydra, Atrocity Pioneer) και τον Άγγελο στα τύμπανα.
Στην συνέχεια πλαισιώθηκαν από τον Γεράσιμο Σ. στο μπάσο και τον Γιώργο στις κιθάρες.
Το 2019 ηχογραφείται το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας και ολοκληρώνεται η μίξη και το mastering εν μέσω καραντίνας, από τον Kosta Vreto (Wardrum).
To artwork φιλοτεχνήθηκε από τον Γιάννη Νάκο (Remedy Art Design).
To album κυκλοφόρησε από την Sleaszy Rider Srl τον Ιούλιο του 2021.
Το 2022 Ο Τριαντάφυλλος ανέλαβε την θέση του μπάσου και την 1η Οκτωβρίου του ιδίου έτους, το σχήμα ανοίγει την 2η ημέρα του Demons Gate Festival με την πολύτιμη βοήθεια του Στράτου στις κιθάρες, ο οποίος είναι πλέον και μόνιμο μέλος.

https://www.facebook.com/IAbyssick

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/
https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

Αφήστε μια απάντηση