You are currently viewing KK’s PRIEST – “Strike Of The Viper” new single(video)

KK’s PRIEST – “Strike Of The Viper” new single(video)

Το συγκρότημα του πρώην κιθαρίστα των Judas Priest K.K. Downing, παρουσιάζει το “Strike Of The Viper”, νέο single από το επερχόμενο album “The Sinner Rides Again”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 από την Napalm Records.


“The Sinner Rides Again” trcklist:

1. Son of the Sentinel
2. Strike of the Viper
3. Reap the Whirlwind
4. One More Shot at Glory
5. Hymn 66
6. The Sinner Rides Again
7. Keeper of the Graves
8. Pledge Your Souls
9. Wash Away Your Sins


KK’s PRIEST lineup:

A.J. Mills Guitars
K.K. Downing Guitars
Tim “Ripper” Owens Vocals
Tony Newton Bass
Sean Elg Drums 

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:1 mins read