You are currently viewing VOMITORY


Οι Σουηδοί death metallers Vomitory, κυκλοφόρησαν το single “All Heads Are Gonna Roll”(video), από το ομώνυμο επερχόμενο album τους.
Το album “All Heads Are Gonna Roll”, θα κυκλοφορήσει 26 Μαΐου 2023 από την Metal Blade Records.
Θα είναι 9ο, και το πρώτο μετά από το “Opus Mortis VIII” του 2011.

“All Heads Are Gonna Roll” tracklst:

1. All Heads Are Gonna Roll 03:27
2. Decrowned 03:27
3. Ode to the Meat Saw 04:44
4. The Deepest Tomb 04:28
5. Piece by Stinking Piece 03:23
6. Raped, Strangled, Sodomized, Dead 03:19
7. Dead Man Stalking 04:48
8. Disciples of the Damned 03:29
9. Dead World 04:06
10. Beg for Death 05:34
total 40:45

Αφήστε μια απάντηση