You are currently viewing Οι LAZY MAN’S LOAD παρουσιάζουν το “Saints Full Of Sin” την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ. Μαζί τους οι SPEKTRVM και οι THE RIPPLES

Οι LAZY MAN’S LOAD παρουσιάζουν το “Saints Full Of Sin” την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ. Μαζί τους οι SPEKTRVM και οι THE RIPPLES

Το Κύτταρο επιλέχτηκε για να γίνει η παρουσίαση του “Saints Full Of Sin”, album των LAZY MAN’S LOAD το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου 2023.
Μαζί τους θα είναι οι SPEKTRVM και οι THE RIPPLES.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
DOORS OPEN 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Η προπώληση γίνεται μέσω του cometogether.live στο παρακάτω link:
https://cometogether.live/el/event/621/lazy-man-s-load-presents-saints-full-of-sin-spektrvm-the-ripples
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2100084826990954
KYTTARO Live Club
Ήπείρου 48 – Αθήνα
Τηλ. 210-8224134

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στο ιστορικό club της οδού Ηπείρου, οι Lazy Man’s Load το πλέον ανερχόμενο όνομα της εγχώριας σκηνής, παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου με τίτλο “Saints Full of Sin”.

Το πενταμελές σχήμα από την Αθήνα που τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί τόσο για τη μουσική του όσο και για τις υπερ-δυναμικές ζωντανές του εμφανίσεις, μπαίνει στο νέο κεφάλαιο της πορείας του και μετά από συναυλίες σε ολόκληρη τη χώρα παίζουν στην πόλη τους ετοιμάζοντας ένα show που θα μας αφήσει άναυδους.

Οι Lazy Man’s Load, για τους φίλους απλώς LML, έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους μουσικό υβρίδιο και στον ήχο του εντοπίζονται αναφορές από κλασσικό heavy metal, southern metal, αμερικάνικο hard rock όπως και από τα Ιερά Τέρατα των 70’s.

Το πρώτο τους album με τίτλο “All Hat No Cattle” κυκλοφόρησε το 2021 αποσπώντας μόνο καλές κριτικές.
Από τότε το συγκρότημα “έγραψε” πολλά χιλιόμετρα επάνω στη σκηνή και με το νέο τους δίσκο κάνουν ένα εντυπωσιακό βήμα μπροστά σε όλα τα επίπεδα.
Στη συναυλία τους στις 10/12 θα μας αποδείξουν πως ο θόρυβος γύρω από το όνομά τους είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Μαζί τους εμφανίζονται οι Spektrvm και οι The Ripples.

SOCIALMEDIA:
www.facebook.com/lmlband
www.instagram.com/lmlgrofficial
www.youtube.com/c/LazyMansLoad
open.spotify.com/artist/5vypKcF6ODtYacW5A0dWll?si=EUfC0VT6T1uhZ2HdKzGkYw
www.tiktok.com/@lmlgrofficial

 

SPEKTRVM

Η μουσική του ελληνικού metal γκρουπ Spektrvm (προφέρεται «Spectrum») απλώνεται ευρέως σε χρωματικά, πολιτικά, θρησκευτικά και πολλά άλλα θέματα.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2016.
Οι Spektrvm έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις σε μουσικά φεστιβάλ και σόου με κορυφαίες στιγμές το “Metalhead Meeting Loud Like Hell, Live As Blood” στη Ρουμανία μαζί με τους Leprous & Life of Agony και το Rockwave Festival στην Ελλάδα, μοιράζοντας τη σκηνή με τον Ville Vallo, Puscifer & The Black Keys.

Το γενικό μουσικό στυλ του ντεμπούτου άλμπουμ τους Blood For Heaven θα μπορούσε να θεωρηθεί ως heavy metal με επιρροές από Progressive, Nu και Doom metal, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πού θα οδηγήσει το ατελείωτο πηγάδι των μουσικών ιδεών και αλληλεπιδράσεων μέσα στο κανόνι Spektrvm. .
Το ντεμπούτο άλμπουμ “Blood For Heaven” κυκλοφόρησε στις 7/8/2022 σε συνεργασία με την Sliptrick Records.

Οι Spektrvm είναι:
Thanos Zabetakis – Vocals
George Zikas – Guitar
Nicholas Dhamo – Guitar
Michael Pouliezos – Bass
Lyo Panagiotopoulos – Drums

” On this day, in this time,
i too shall renounce my name and human inheritance.
To do more, and be more.
So the fire can remain lit and burning. “
~Spektrvm~

 

THE RIPPLES

Οι “The Ripples”, τα *“Freaks with dreams” της Αθήνας δημιουργήθηκαν το 2020.

Η μουσική τους ποικίλει: hard rock, ενίοτε με 80’s vibes και ψήγματα πολλών διαφορετικών ειδών όπως rock n’ roll, alternative, prog και metal, τα οποία συγχέουν με φρέσκιες ιδέες για να δημιουργήσουν τον δικό τους μοναδικό ήχο, που “τραβάει” ακροατές κάθε μουσικής προτίμησης. Το performance τους, full-energy, δυναμικό, εκρηκτικό και με ευφάνταστη, ‘out of the box’ καλλιτεχνική παρουσία κατακτά την σκηνή και τους ακροατές κάθε είδους και ηλικίας.

Το συγκρότημα ηχογραφεί το πρώτο του άλμπουμ ‘Alcoholic Ice Cream’ που θα κυκλοφορήσει σταδιακά με singles και video clips, ενώ ήδη συνθέτουν τον δεύτερο δίσκο τους, με νέα κομμάτια που παρουσιάζουν σταset και εμφανίζουν την μουσική τους εξέλιξη.

Στις 17 Μαρτίου παρουσίασαν σε μία μοναδική φυσική πρεμιέρα σε σκηνή θεάτρου το πρώτο music video του single “Machine Gun Babe”. Παράλληλα, επεκτείνουν το κοινό τους στην χώρα, με επιτυχημένα live σε φεστιβάλ, 2 back-to-back προκρίσεις στην μεγάλη main σκηνή του Schoolwave Festival και γνωστά venues της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλα να προγραμματίζονται για ακόμη περισσότερες περιοχές.

Την σκηνή έχουν μοιραστεί με γνωστά ονόματα του ελληνικού στερεώματος: Fundracar, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Pan Pan, Σπύρο Γραμμένο κ.α. Προετοιμάζονται για μια νέα εποχή, να εξαπλώσουν το όνομά τους και να ανέβουν σε ακόμη μεγαλύτερες σκηνές.

Alcoholic Ice Cream Album Coming Soon…
LINEUP: • Kat, 21 ετών – Lead Vocals, • Ορέστης, 23 ετών – Drums, • Κώστας, 23 ετών – Lead Guitar,
•Θάνος,22 ετών – Bass 

https://linktr.ee/theripples
https://www.facebook.com/wearetheripples
https://www.instagram.com/wearetheripples/
https://www.youtube.com/@theripples8111
https://open.spotify.com/artist/6pUBBNACbCxMnaTTiSVspr?si=0F15o86UQKOOYod51l0UFA&nd=1

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

Αφήστε μια απάντηση