You are currently viewing Project Renegade συνέντευξη στο Metalwar.gr

Project Renegade συνέντευξη στο Metalwar.gr

1) Καλωσορίσατε Project Renegade στο Metalwar! Είστε ένα συγκρότημα με αρκετές μουσικές εμπειρίες στην Ελληνική και ξένη σκηνή. Τι είναι αυτό που σας μένει στο μουσικό ταξίδι σας μέχρι σήμερα;

Καλησπέρα και τι καλή ερώτηση! Είναι πολλά πράγματα, τα πρόσωπα των ανθρώπων, οι δυσκολίες, η κατάρριψη των εμποδίων, η φιλία μεταξύ του γκρουπ, η μουσική…Όλες οι μεταβλητές αποτελούν το μουσικό μας ταξίδι και χωρίς κάποια από αυτές απλά δεν θα ήμασταν εδώ που ήμαστε τώρα.

2) Το όραμα των Project Renegade παραμένει το ίδιο από την πρώτη στιγμή που φτιάξατε το συγκρότημα; Ποιο είναι αυτό το όραμα;

Είμαστε εδώ για να δώσουμε την ψυχή μας σε μορφή τέχνης σχετικά με όλα τα θέματα που μας απασχολούν σαν ανθρώπους. Θέλουμε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στο να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και οποιονδήποτε άλλο τύχει να βοηθηθεί από την μουσική μας να βρουν/βρει τον δρόμο του μέσα στην κοινωνία της συνεχούς αυξανόμενης τρέλας και τους γρήγορου ρυθμού. Αυτό δεν αλλάζει, αλλά για κάθε δίσκο το όραμα θα είναι πάντα λίγο διαφορετικό γιατί διαφέρει και η θεματική από δίσκο σε δίσκο!

3) Η δισκογραφική σας επιστροφή είναι γεγονός! Το album Ultra Terra βρίσκεται εκεί έξω από το καλοκαίρι μέσω της Pavement Entertainment! Συγχαρητήρια! Πώς νιώθετε που επιστρέψατε με ένα ακόμα δισκογραφικό αριστούργημα;

Wow! Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα όμορφα λόγια. Το Ultra Terra είναι ένας δίσκος που ήθελε πολύ δουλειά και υπομονή για να γεννηθεί με τον σωστό τρόπο. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και εφόσον φαίνεται να αρέσει και σε όποιον το ακούει τι να πούμε πέρα από το ότι νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και αναζωογονημένοι!

4) Θεωρείτε ότι ο νέος σας δίσκος είναι ένα σκαλί πάνω από τον προηγούμενο; Τι μπορούμε να βρούμε σε αυτόν που δεν βρίσκαμε στην προηγούμενη δισκογραφική σας δουλειά;

Σίγουρα περισσότερη τρέλα! Χάχα! Αφήσαμε τους εαυτούς μας ελευθέρους σε αυτό τον δίσκο, βγάλαμε το λουρί και θεωρώ πως γίναμε το μέσο παρά ο οδηγός…Η μουσική μάς έδειχνε τον δρόμο και εμείς πηγαίναμε. Αυτή η ελευθερία είναι η αρχή πολλών καινούργιων κατευθύνσεων οπότε αν κάποιος θέλει να ξέρει από πού άρχισε η αναρχία και η περιέργεια που ετοιμάζουμε τώρα…μπορεί να βρει αυτή την απάντηση στο Ultra Terra!

5) Στίχοι, μουσική ή ατμόσφαιρα; Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που επικρατεί στο album Ultra Terra;

Μουσική και συγκεκριμένα τα φωνητικά για εμένα. Βέβαια αν ρωτήσεις κάποιον άλλον από εμάς θα πάρεις μια διαφορετική απάντηση! Αλλά για εμένα η δουλειά που έγινε στα φωνητικά ήταν από τις καλύτερες δουλειές που έχουμε κάνει σαν μπάντα.

6) Ποιο είναι το αγαπημένο σας κομμάτι από αυτό το album;

Δεν ξεχωρίζω κάποιο αλλά έχω μια αδυναμία μεταξύ Token και No Country For White Flags.

7) Ποιο είναι το αγαπημένο κομμάτι του κόσμου από αυτό το album;

No Country For White Flags

8) Πέραν του δισκογραφικού τομέα, σας βλέπουμε σε διάφορα festival τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Release Athens, Depravation Festival και Riverside είναι κάποια που μας τράβηξαν την προσοχή! Εσείς που περάσατε πιο καλά;

Παντού περνάμε καλά, κοινό δώσε μας και τίποτα άλλο στον κόσμο χαχαχαχα! Κάθε φεστιβάλ είναι διαφορετικό, στο Release  ανοίξαμε για μια από τις μπάντες που μας έχει σημαδέψει, τους Slipknot και παίζαμε για τον κόσμο μας, τους γείτονες μας, τους ανθρώπους που είμαστε μαζί στο μετρό, τους ανθρώπους που κραζόμαστε στο δρόμο γιατί κάποιος έκαψε ένα stop, παίζαμε για τον τόπο μας και τα αδέρφια μας… Την Αθήνα μας και τους Αθηναίους μας! Στο Riverside παίξαμε σε πάρα πολύ κόσμο (σιγουρά στα top 5 μεγαλύτερα κοινά που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε) και η διοργάνωση ήταν τέλεια…Κάθε φεστιβάλ σου δίνει κάτι διαφορετικό και αυτό σου προσθέτει στα απαραίτητα μίλια που πρέπει να έχεις σαν μπάντα!

9) Τι σας έμεινε από αυτά τα festival;

Θα πω πάλι ότι είπα και στην πρώτη ερώτηση καθώς όλα γυρνάνε σε κύκλους, τα πρόσωπα των ανθρώπων, οι δυσκολίες, η κατάρριψη των εμποδίων, η φιλία μεταξύ μας…Η μουσική!

10) Ευχαριστούμε Project Renegade! Σε τι φάση βρίσκεται το συγκρότημα αυτή την περίοδο;

Κυρίως διαπραγματευόμαστε κάποιες εμφανίσεις…είναι καιρός να βγούμε πάλι εκεί έξω αλλά θα πω ψέματα να πω ότι καθόμαστε και δεν γράφουμε και δεν προετοιμάζουμε πράγματα…Stay tuned και όλα θα αποκαλυφθούν με τον χρόνο! Ευχαριστούμε!

 

Follow Project Renegade:

https://www.facebook.com/prenband 

https://www.instagram.com/projectrenegadeofficial/ 

https://www.youtube.com/channel/UCX5zHAKWh35oPsbHANEbI3w 

Token

No Country For White Flags

Project Renegade - Sylar LIVE @ Stereo Plaza, Kyiv (UA), 21.09.2019

  • Post author:
  • Post category:interviews
  • Reading time:2 mins read